×

Διαδικασία Παραγγελίας Επισκευής

1 Επιλέξτε "Αίτημα Επισκευής" από το κεντρικό μενού.
2 Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην αίτηση επισκευής.
3 Σύντομα θα λάβετε απάντηση σχετικά με το αίτημα σας.

Αν έχετε απορίες σχετικά με την επισκευή σας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε στο info@computer-art.gr

Ωράριο Service

Δευτέρα | Τετάρτη | Σάββατο: 08.30-14.00
Τρίτη | Πέμπτη | Παρασκευή: 08.30-14.00 & 17:00-21:00

ΑΛΛΑΓΗ ΣΚΛΗΡΟΥ ΔΙΣΚΟΥ LAPTOP

Ο ηλεκτρονικός σας υπολογιστής έχει γίνει αργός κατά την λειτουργία του; Σας κάνει επανεκκινήσεις ή ακούγεται μηχανικός θόρυβος στο εσωτερικό του σκληρού δίσκου; Παγώνει ή έχει μεγάλη καθυστέρηση το λειτουργικό του σε αναπαραγωγή ταινιών ή μουσικής; Δεν σας ικανοποιεί πλέον ο χώρος του σκληρού σας δίσκου και έχετε την ανάγκη για την αντικατάσταση του.

Όλα τα παραπάνω χρήζουν αποκατάσταση του σκληρού δίσκου.

Χρόνος Επισκευής: 1-2 ημέρες

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ LAPTOP

Έχετε τον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή μερικά χρόνια από την ημερομηνία αγοράς του και σκέφτεστε να τον αντικαταστήσετε με έναν νεότερο καλύτερων επιδόσεων;

Σας φαίνεται αργός ή οι απαιτήσεις που έχετε από αυτόν, έχουν γίνει μεγαλύτερες;

Για να αποφύγουμε το κόστος αγοράς ενός νέου ηλεκτρονικού υπολογιστή, είναι προτιμότερο να προχωρήσουμε σε αναβάθμιση του είδη υπάρχοντος συστήματός μας.

Απευθυνθείτε σε εμάς για να σας ενημερώσουμε για την αναβάθμιση που είναι ικανό να δεχθεί το υπολογιστικό σας σύστημα.

 

Χρόνος Επισκευής: 1-2 ημέρες

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΡΤΑΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ LAPTOP

Η κάρτα γραφικών σε ένα υπολογιστικό σύστημα είναι ένα από τα επιμέρους σημαντικά εξαρτήματα του.

Θεωρείται σαν μια μονάδα μετατροπής δεδομένων σε εικόνα. Έτσι παίρνουμε το είδωλο στην οθόνη του υπολογιστή μας.

Είναι ένα εξάρτημα το οποίο συνδέεται άμεσα με τον επεξεργαστή αλλά και την φυσική μνήμη του υπολογιστικού συστήματος. Οι ίδιες όμως περιέχουν και την δική τους μονάδα επεξεργασίας γραφικών (GPU) καθώς και κύκλωμα μνήμης.

Ελέγχοντας τον ηλεκτρονικό υπολογιστή στο χώρο μας, σας ενημερώνουμε για το ακριβές πρόβλημα που αντιμετωπίζει , καθώς και για την αιτία που το προκάλεσε.

Χρόνος Επισκευής: 1-2 ημέρες

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ANTIVIRUS

Οι ιοί ή τα κακόβουλα προγράμματα, είναι προγράμματα που αν εκτελεστούν με ή χωρίς την άδεια μας, ενεργοποιούν κακόβουλους κώδικες με αποτέλεσμα να μολυνθεί ο υπολογιστής μας.

Είναι προγράμματα που μπορεί στην αρχή να φαίνονται στον χρήστη ενδιαφέροντα και ακίνδυνα, καθώς έχουν την μορφή τουλάχιστον εξωτερικά να μοιάζουν σαν εκτελέσιμα απλά προγράμματα, όμως στην ουσία, προχωρώντας στην εκτέλεσή τους διαπιστώνουμε το αντίθετο.

Χωρίς την εγκατάσταση ενός επώνυμου antivirus. τα προσωπικά σας δεδομένα είναι συνεχώς εκτεθειμένα, από τις επιθέσεις των κακόβουλων λογισμικών.

Χρόνος Επισκευής: 1-2 ημέρες

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΠΛΗΚΤΟΛΟΓΙΟΥ

Το πληκτρολόγιο ενός φορητού υπολογιστή είναι η συσκευή διαχείρισης και εισαγωγής χαρακτήρων.

Οσο σημαντικό κομμάτι είναι για το Laptop μας, άλλο τόσο είναι και ένα απο τα πιο ευαίσθητα εξαρτήματά του.

Στους περισσότερους χρήστες θα έχει συμβεί να έχει ξεκουμπώσει κάποιο πλήκτρο.

Σε κάποιους άλλους να κολλάει κατά την χρήση του ή να μην υπακούει σε εντολή κατά την πληκτρολόγησή του.Η ακόμη πατώντας κάποια πλήκτρα να μην εμφανίζονται οι σωστοί χαρακτήρες αλλά κάποιοι άλλοι που δεν αντιστοιχούν στα συγκεκριμένα κομβία.

Πόσο μάλλον όταν συμβαίνουν και ατυχήματα, την στιγμή που απολαμβάνουμε τον καφέ η το αναψυκτικό μας.

Κάποια απο τα παραπάνω είναι ακίνδυνα προβλήματα.

Κάποια άλλα όμως όπως τα υγρά είναι προβλήματα που θα πρέπει να αντιμετωπιστούν γρήγορα και αποτελεσματικά, διότι μπορούν να επιφέρουν σοβαρότερα προβλήματα πέραν της πιθανής  αλλαγής ενός πληκτρολογίου.

Ελέγχοντας τον φορητό σας υπολογιστή στο χώρο μας, προσδιορίζουμε το μέγεθος της βλάβης και σας ενημερώνουμε για τρόπο αποκατάστασής της, καθώς και για το κόστος της επισκευής.

Χρόνος Επισκευής: 1 ώρα

ΕΠΙΣΚΕΥΗ INVERTER LAPTOP

Λέγοντας inverter οθόνης εννοούμε το εξάρτημα εκείνο της οθόνης το οποίο αναλαμβάνει τον οπίσθιο φωτισμό της. Έτσι φωτίζοντας τους υγρούς κρυστάλλους της παίρνουμε την απεικόνιση του ειδώλου στην οθόνη μας.

Σε περίπτωση βλάβης του inverter τα συμπτώματα που θα μας παρουσιάσει το laptop είναι τα παρακάτω.

  • Δεν υπάρχει οπίσθιος φωτισμός οθόνης.
  • Μη σωστή φωτεινότητα οθόνης.
  • Το είδωλο στην οθόνη είναι αχνό με ανομοιομορφίες φωτεινότητας σε όλη την επιφάνεια της.
  • Η φωτεινότητα είναι ασταθής
  • Η οθόνη αναβοσβήνει κατά την λειτουργία του laptop.

Ανάλογα με τον τύπο του laptop έχουμε και διαφορετικούς inverter τόσο στον αριθμό όσο και σε κατασκευή (υπάρχουν laptop τα οποία υποστηρίζουν από ένα έως και δύο inverter στην οθόνη τους).

Αναλαμβάνοντας τον φορητό σας υπολογιστή, επιβεβαιώνουμε την βλάβη καθώς και τα αίτια που την προκάλεσαν (ηλεκτρική ή μηχανική καταπόνηση του εξαρτήματος).

Σας ενημερώνουμε για το κόστος επισκευής ή αντικατάστασης του inverter, για την ακριβή ημερομηνία επισκευής του φορητού σας υπολογιστή καθώς και για την εγγύηση επισκευής που το συνοδεύει.

Χρόνος Επισκευής: 1-2 ημέρες

Πολυετή Εμπειρία

Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία συνοδευόμενη από πιστοποίηση-κατάρτιση των μεγαλυτέρων κατασκευαστικών οίκων ( Acer, Hewlett Packard, Lenovo, Ibm).

Αντιστατική Προστασία

Ο χώρος του τεχνικού μας τμήματος είναι πλήρως συμβιβασμένος με τις προστασίες που πρέπει να έχει κάθε επισκευαστικό κέντρο. Διαθέτοντας αντιστατική προστασία και μια μεγάλη γκάμα διαγνωστικών και επισκευαστικών εργαλείων.

Διάγνωση Βλάβης

Με την παράδοση της συσκευής σας στο χώρο μας, αναλαμβάνουμε άμεσα την διάγνωση της βλάβης. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα σας ενημερώνουμε για το κόστος και το χρόνο ολοκλήρωσής της επισκευής.

Ανταλλακτικά ΟΕΜ

Άμεση συνεργασία με όλους τους οίκους κατασκευαστών και γνήσια ανταλλακτικά. Προμηθευόμαστε και χρησιμοποιούμε μόνο ΟΕΜ ανταλλακτικά τα οποία συνοδεύονται με την εγγύηση σωστής λειτουργίας τους, από τον εκάστοτε κατασκευαστή.

Ενδελεχής Έλεγχος

Με την ολοκλήρωση της επισκευής, πραγματοποιείται ενδελεχής έλεγχος (burning), σε όλες τις λειτουργίες τησ συσκευής σας, ακόμη και σε τομείς που δεν αναφέρθηκαν σαν βλάβη ή σαν επισύναψη από τον ιδιοκτήτη κατά την παράδοσή της συσκευής στο χώρο μας.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Παρέχουμε ΕΓΓΥΗΣΗ για τις επισκευές και τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε.

Γρήγορα

Αναλαμβάνουμε άμεσα, την διάγνωση και αποκατάστασης της βλάβης.

Εγγυημένα

Στεκόμαστε πίσω από το έργο μας, παρέχοντας εγγύηση στις περισσότερες επισκευές μας.

Φιλικά

Κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να μείνουν ευχαριστημένοι οι πελάτες μας. Η ικανοποίηση των πελατών μας είναι η νούμερο 1 προτεραιότητα μας.

Με Σεβασμό στο Περιβάλλον

Ανακυκλώνουμε τα υλικά που μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν και απορρίπτουμε τα υπολείμματα σε ειδικούς χώρους.

Δεν θες να χάνεις ευκαιρία;

TOP
Πωλήσεις & Service Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Laptop σε ασυναγώνιστες τιμές!6988017480 - 2622027200
+ +