×

Διαδικασία Παραγγελίας Επισκευής

1 Επιλέξτε "Αίτημα Επισκευής" από το κεντρικό μενού.
2 Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην αίτηση επισκευής.
3 Σύντομα θα λάβετε απάντηση σχετικά με το αίτημα σας.

Αν έχετε απορίες σχετικά με την επισκευή σας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε στο info@computer-art.gr

Ωράριο Service

Δευτέρα | Τετάρτη | Σάββατο: 08.30-14.00
Τρίτη | Πέμπτη | Παρασκευή: 08.30-14.00 & 17:00-21:00

ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΑ

Η Computer Art δραστηριοποιείται και στην υποστήριξη των Φωτοτυπικών Μηχανημάτων.

Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν ολοκληρωμένες λύσεις: πώλησης, συντήρησης αλλά και διάθεσης αναλωσίμων και ανταλλακτικών .

Πωλήσεις Φωτοτυπικών Μηχανημάτων που θα καλύψουν τις ανάγκες ενός γραφείου ή μιας μικρής επιχείρησης, αλλά και επαγγελματικά φωτοτυπικά ασπρόμαυρα ή έγχρωμα, αναλογικά ή ψηφιακά.

Διαθέτουμε την λύση σε καινούργια Φωτοτυπικά νέας τεχνολογίας και αξεπέραστης οικονομίας, καθώς και πιο οικονομικές επιλογές, προσφέροντας ανακατασκευασμένα και αξιόπιστα μηχανήματα, συνοδευόμενα πάντα με την εγγύηση καλής λειτουργίας. Είμαστε υπεύθυνοι για την μεταφορά, την εγκατάσταση και την επίδειξη του φωτοτυπικού.

Σε Αναλογικά ή ψηφιακά, σε έγχρωμα ή ασπρόμαυρα αναλαμβάνουμε το Service και την συντήρηση των μηχανημάτων στο χώρο σας, με άμεση τεχνική υποστήριξη και πάντα με την καλύτερη εξυπηρέτηση.

Στο χώρο μας μπορείτε ακόμη να προμηθευτείτε και τα αναλώσιμα των φωτοτυπικών μηχανημάτων σας. Αναλώσιμα γνήσια ή συμβατά, σε άριστη ποιότητα και ασυναγώνιστες τιμές.

Η Computer Art θα είναι δίπλα σε κάθε επιλογή σας, για να σας βοηθήσει να επιλέξετε το Φωτοτυπικό Μηχάνημα που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις

Πολυετή Εμπειρία

Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία συνοδευόμενη από πιστοποίηση-κατάρτιση των μεγαλυτέρων κατασκευαστικών οίκων ( Acer, Hewlett Packard, Lenovo, Ibm).

Αντιστατική Προστασία

Ο χώρος του τεχνικού μας τμήματος είναι πλήρως συμβιβασμένος με τις προστασίες που πρέπει να έχει κάθε επισκευαστικό κέντρο. Διαθέτοντας αντιστατική προστασία και μια μεγάλη γκάμα διαγνωστικών και επισκευαστικών εργαλείων.

Διάγνωση Βλάβης

Με την παράδοση της συσκευής σας στο χώρο μας, αναλαμβάνουμε άμεσα την διάγνωση της βλάβης. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα σας ενημερώνουμε για το κόστος και το χρόνο ολοκλήρωσής της επισκευής.

Ανταλλακτικά ΟΕΜ

Άμεση συνεργασία με όλους τους οίκους κατασκευαστών και γνήσια ανταλλακτικά. Προμηθευόμαστε και χρησιμοποιούμε μόνο ΟΕΜ ανταλλακτικά τα οποία συνοδεύονται με την εγγύηση σωστής λειτουργίας τους, από τον εκάστοτε κατασκευαστή.

Ενδελεχής Έλεγχος

Με την ολοκλήρωση της επισκευής, πραγματοποιείται ενδελεχής έλεγχος (burning), σε όλες τις λειτουργίες τησ συσκευής σας, ακόμη και σε τομείς που δεν αναφέρθηκαν σαν βλάβη ή σαν επισύναψη από τον ιδιοκτήτη κατά την παράδοσή της συσκευής στο χώρο μας.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Παρέχουμε ΕΓΓΥΗΣΗ για τις επισκευές και τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε.

Γρήγορα

Αναλαμβάνουμε άμεσα, την διάγνωση και αποκατάστασης της βλάβης.

Εγγυημένα

Στεκόμαστε πίσω από το έργο μας, παρέχοντας εγγύηση στις περισσότερες επισκευές μας.

Φιλικά

Κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να μείνουν ευχαριστημένοι οι πελάτες μας. Η ικανοποίηση των πελατών μας είναι η νούμερο 1 προτεραιότητα μας.

Με Σεβασμό στο Περιβάλλον

Ανακυκλώνουμε τα υλικά που μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν και απορρίπτουμε τα υπολείμματα σε ειδικούς χώρους.

Δεν θες να χάνεις ευκαιρία;

TOP
Πωλήσεις & Service Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Laptop σε ασυναγώνιστες τιμές!6988017480 - 2622027200
+ +