×

Διαδικασία Παραγγελίας Επισκευής

1 Επιλέξτε "Αίτημα Επισκευής" από το κεντρικό μενού.
2 Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην αίτηση επισκευής.
3 Σύντομα θα λάβετε απάντηση σχετικά με το αίτημα σας.

Αν έχετε απορίες σχετικά με την επισκευή σας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε στο info@computer-art.gr

Ωράριο Service

Δευτέρα | Τετάρτη | Σάββατο: 08.30-14.00
Τρίτη | Πέμπτη | Παρασκευή: 08.30-14.00 & 17:00-21:00

Κατασκευή ιστοσελίδας

Η κατασκευή μιας ιστοσελίδας πολύ συχνά παρουσιάζεται ως απλή υπόθεση. Αν κάποιοι σας πείσουν για αυτό, το αποτέλεσμα για την εταιρεία σας θα είναι μία τυπική ιστοσελίδα που θα υπάρχει στο διαδίκτυο. Μία ακόμη ανάμεσα σε πολλές άλλες, επειδή απλώς το προβλέπει η ανάπτυξη της τεχνολογίας ή γιατί το επιβάλλει ο ανταγωνισμός. Αυτό όμως επιθυμείτε για την επιχείρησή σας; Ή μια σελίδα – εργαλείο για την επίτευξη των στόχων σας, που θα εκφράζει τις αξίες της εταιρείας σας διαχρονικά, θα προσελκύει τους χρήστες του διαδικτύου, θα είναι λειτουργική και θα τους βοηθά να παραμείνουν περισσότερο χρόνο, χαρίζοντας τους μία ευχάριστη εμπειρία;

Αρχικά βήματα για να την κατασκευή μιας ιστοσελίδας

Κατανοήστε

Κατανοήστε και αποσαφηνίστε τους στόχους της ιστοσελίδας σας. Σκεφτείτε για ποιο λόγο θέλετε μια σελίδα στο διαδίκτυο και τι θέλετε να πετύχετε μέσα από αυτή.

Δημιουργήστε

Δημιουργήστε έναν όσο το δυνατό πιο λεπτομερή χάρτη της ιστοσελίδας σας. Σκεφτείτε ποιες σελίδες και υποσελίδες θα χρειαστείτε και το περιεχόμενο που θα πρέπει να περιέχει η κάθε σελίδα.

Αναζητήστε

Αναζητήστε φωτογραφικό υλικό, που έχετε στη διάθεσή σας. Σκεφτείτε πρόσθετο υλικό που θα πρέπει να συμπληρωθεί με μια νέα ενδεχόμενη φωτογράφιση.

Συγκεντρώστε

Συγκεντρώστε το απαραίτητο και κατάλληλο περιεχόμενο που έχετε στη διάθεσή σας.

Επιλέξτε

Επιλέξτε τη δομή και τον τύπο της ιστοσελίδας που θα σας άρεσε περισσότερο για να τον συζητήσουμε μαζί.

Αποφασίστε

Μελετήστε και αποφασίστε αν το κόστος αυτής της ενέργειας θα έχει πραγματικό όφελος για εσάς και πως θα γίνει απόσβεση από την επένδυσή σας αυτή.

Γιατί να φτιάξω μια σωστή ιστοσελίδα;

Πολλές φορές ίσως έχετε αναρωτηθεί: Γιατί να φτιάξω μια ιστοσελίδα; Γιατί να μπω στον κόπο και τα έξοδα; Μήπως επειδή έχουν όλοι; Επειδή συνηθίζεται; Σίγουρα όχι για όλα αυτά, αλλά γιατί είναι απαραίτητη. Χωρίς την ιστοσελίδα, η επιχείρηση σας «δεν υπάρχει». Είναι το διαβατήριό σας απέναντι στους πελάτες σας ή ακόμα και στις ξένες αγορές. Μπορεί να φαίνεται παράξενο, αλλά αν κάποιος σας αναζητήσει και δεν έχετε ιστοσελίδα, θα αμφισβητήσει ακόμα και την ύπαρξη της εταιρείας σας. Όπως αν προσπαθούσατε να ταξιδέψετε χωρίς διαβατήριο. Οι μεγάλες και επιτυχημένες εταιρείες το γνωρίζουν καλά και για αυτό δίνουν ιδιαίτερη έμφαση και προσοχή στην ιστοσελίδα τους.

Γιατί να δημιουργήσω ξανά μια ιστοσελίδα ενώ έχω ήδη μια;

Είναι αλήθεια πως η τεχνολογία στην κατασκευή ιστοσελίδων, αλλά και στη διαχείρισή τους, αλλάζει συνεχώς και με ταχύτατο ρυθμό. Αυτή που σήμερα θεωρείται τεχνολογία αιχμής σε λίγα χρόνια θα θεωρείται ξεπερασμένη. Τι πρέπει να κάνετε λοιπόν για να λάβετε τη σωστή και πιο συμφέρουσα απόφαση; Αφιερώστε χρόνο για να παρακολουθήσετε τις ιστοσελίδες των ανταγωνιστών σας. Θα ήταν δυσάρεστο αυτές να εξελίσσονται και εσείς να μένετε πίσω. Σημειώστε θετικά σημεία από ιστοσελίδες εταιρειών, που θεωρείτε επιτυχημένα benchmarks, αλλά και κακές πρακτικές άλλων που θα θέλατε να αποφύγετε. Καταγράψτε τις εξελίξεις της εταιρείας σας και μελετήστε αν αυτές έχουν ενσωματωθεί στην ιστοσελίδα σας ή αν μπορούν να ενσωματωθούν με την υπάρχουσα δομή της. Ορίστε σαφώς τους στόχους που θέλετε να επιτύχετε με εργαλείο την ιστοσελίδα σας.

Το ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Eντυπωσιάστε τους πελάτες σας με ένα σύγχρονο και ασφαλές eShop

Απολαύστε τον καφέ σας, ενω το eShop σας πουλάει για εσάς

Αυτοματοποιήσαμε τις διαδικασίες

Αυξήστε τις πωλήσεις σας, έξυπνα και άκοπα

Άμεση αποδοχή πληρωμών

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή και προστατευμένα

Ασφαλής συναλλαγές

Εύκολη διαχείριση

Δείτε άμεσα τις παραγγελίες σας

Συμβατότητα με όλες τις συσκευές

Δείτε όλες τις συναλλαγές σας από το κινητό σας

Χιλιάδες εφαρμογές

Για να επεκτείνετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα

Το ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Eντυπωσιάστε τους πελάτες σας με ένα σύγχρονο και ασφαλές eShop

Μην καταφύγετε σε μια φθηνή λύση ανάγκης, γιατί σε βάθος χρόνου θα αποδειχθεί πολύ πιο ακριβή.

Πολλοί το πρώτο που ρωτούν είναι αν μια ιστοσελίδα κοστίζει ακριβά. Η απάντηση είναι πως η έλλειψη μιας ιστοσελίδας κοστίζει ακριβότερα. Μια ιστοσελίδα μπορεί να κοστίζει από λίγο έως πολύ, ανάλογα με τις ανάγκες σας και ανάλογα με το πόσο σύνθετη και πολύπλοκη απαιτείται να είναι. Το κόστος είναι επακόλουθο της εργασίας που πραγματοποιείται και δεν πρέπει να είναι ο μόνος καθοριστικός παράγοντας. Εκείνο που έχει μεγαλύτερη σημασία, είναι το κόστος να είναι απόλυτα συμβατό με το αποτέλεσμα. Δεδομένου ότι τα χρήματα δεν είναι απεριόριστα, μια καλή λύση είναι να δημιουργήσετε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα έναν προϋπολογισμό, όπως κάνετε με κάθε σας επένδυση. Είναι καλύτερο να γνωρίζετε και να ελέγχετε το κόστος παρά να βαδίζετε δίχως προγραμματισμό. Εμείς με υπευθυνότητα θα σας πούμε αν το κόστος συμβαδίζει με αυτό που έχετε στο μυαλό σας για την ιστοσελίδα ή με τις πραγματικές σας ανάγκες. Είναι καλύτερα να μην ξεκινήσετε κάτι αν ο προϋπολογισμός σας δεν επαρκεί για αυτό που πρέπει να γίνει. Καλύτερα να επανέλθετε σε μια άλλη δεδομένη στιγμή, όταν ο προϋπολογισμός σας θα το επιτρέπει.

TOP
Πωλήσεις & Service Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Laptop σε ασυναγώνιστες τιμές!6988017480 - 2622027200
+ +