×

Διαδικασία Παραγγελίας Επισκευής

1 Επιλέξτε "Αίτημα Επισκευής" από το κεντρικό μενού.
2 Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην αίτηση επισκευής.
3 Σύντομα θα λάβετε απάντηση σχετικά με το αίτημα σας.

Αν έχετε απορίες σχετικά με την επισκευή σας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε στο info@computer-art.gr

Ωράριο Service

Δευτέρα | Τετάρτη | Σάββατο: 08.30-14.00
Τρίτη | Πέμπτη | Παρασκευή: 08.30-14.00 & 17:00-21:00

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΕΚΤΥΠΩΤΩΝ

Στο τεχνικό μας τμήμα αναλαμβάνουμε την επισκευή Εκτυπωτών όλων των τύπων όπως:
Laser, Dot Matrix, Πολυμηχανημάτων ,Fax αλλά και Scanners, καθώς επίσης και όλων των κατασκευαστικών οίκων όπως: Fujitsu, Siemens, Hewlett Packard, Star, Seikosha, Tally, Lexmark,Samsung.
O εκτυπωτής ή το scanner σας εμφανίζει μήνυμα λάθους, έχει πρόβλημα στην τροφοδοσία χαρτιού, διαπιστώνεται κακή ποιότητα εκτύπωσης η χρειάζεται αλλαγή το αναλώσιμό του;
Είμαστε εδώ για την επισκευή της συσκευής σας ή για την αντικατάσταση γνήσιων ανταλλακτικών όπου αυτό κρίνεται απαραίτητο.
Σας παραθέτουμε μερικά από τα προβλήματα που αποκαθιστούμε στο τεχνικό μας τμήμα.

Πρόβλημα τροφοδοσίας χαρτιού.
O εκτυπωτής δυσκολεύεται να τραβήξει χαρτί, μπλοκάρει το χαρτί στο εσωτερικό του, σας εμφανίζει μήνυμα λάθους (ενδεικτική λυχνία) ή εκτυπώνει χωρίς τα σωστά περιθώρια;
Είναι προβλήματα που λύνονται με σωστή διάγνωση .
Προβλήματα που υποδηλώνουν έλλειψη συντήρησης του εκτυπωτή ή του scanners καθώς επίσης και πιθανή αντικατάσταση ανταλλακτικών λόγω φθοράς εργασίας  και όπου αυτά κρίνονται αναγκαία προς αντικατάσταση, όπως Pick up roller ,separation roller, separation pads κτλ.

Πρόβλημα στην ποιότητα εκτύπωσης.
Έχει αλλοιωθεί η ποιότητα εκτύπωσης, δεν εκτυπώνονται σωστά τα χρώματα, στην εκτυπωμένη σελίδα σας εμφανίζει στίγματα, γραμμές ή κενά τα οποία επιμένουν σε κάθε σελίδα;
Τα παραπάνω προβλήματα μπορεί να οφείλονται σε έλειψη συντήρησης αλλά και σε πιθανο πρόβλημα μηχανικού μέρους (όπως είναι ο Fuser/φούρνος) ή ακομη και σε πιθανή αλλαγή αναλωσίμου.

Πρόβλημα Scanner.
To Scanner του εκτυπωτή ή το επιτραπέζιο Scanner δεν ανταποκρίνεται στις λειτουργίες του;
Σας εμφανίζει κακή ποιότητα αντιγράφου η εμφανίζει μήνυμα λάθους;
Είναι προβλήματα που μπορεί να λύνονται με το service της συσκευή σας.

Μήνυμα  λάθους στην οθόνη
Ο εκτυπωτής σταμάτησε να εκτυπώνει και εμφανίζει κάποιο error ,κάποιο αριθμό λάθους στην οθόνη του ή σας έχει ανάψει κάποια ενδεικτική λυχνία;
Είναι προβλήματα τα οποία χρήζουν άμεσης αποκατάστασης,  γιατί κάποια απο αυτά αν δεν διορθωθούν άμεσα, επιβαρύνουν την μελλοντική και σωστή λειτουργιά της συσκευής.
Στο τεχνικό μας τμήμα κάνουμε άμεσα διάγνωση βλάβης και σας ενημερώνουμε το συντομότερο  δυνατό για το εκάστοτε πρόβλημα καθώς και για τον τρόπο επίλυσής του.

Αναφέρουμε επίσης μερικές εργασίες που αναλαμβάνουμε στο τεχνικό μας  τμήμα όπωs:

  • Επισκευές σε πολυμηχανηματα Laser ή Inkjet
  • Επισκευές Dot Matrix εκτυπωτών
  • Επισκευές φαξ
  • Επισκευές Pos Printers.

Χρόνος Επισκευής: 1-2 ημέρες

Πολυετή Εμπειρία

Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία συνοδευόμενη από πιστοποίηση-κατάρτιση των μεγαλυτέρων κατασκευαστικών οίκων ( Acer, Hewlett Packard, Lenovo, Ibm).

Αντιστατική Προστασία

Ο χώρος του τεχνικού μας τμήματος είναι πλήρως συμβιβασμένος με τις προστασίες που πρέπει να έχει κάθε επισκευαστικό κέντρο. Διαθέτοντας αντιστατική προστασία και μια μεγάλη γκάμα διαγνωστικών και επισκευαστικών εργαλείων.

Διάγνωση Βλάβης

Με την παράδοση της συσκευής σας στο χώρο μας, αναλαμβάνουμε άμεσα την διάγνωση της βλάβης. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα σας ενημερώνουμε για το κόστος και το χρόνο ολοκλήρωσής της επισκευής.

Ανταλλακτικά ΟΕΜ

Άμεση συνεργασία με όλους τους οίκους κατασκευαστών και γνήσια ανταλλακτικά. Προμηθευόμαστε και χρησιμοποιούμε μόνο ΟΕΜ ανταλλακτικά τα οποία συνοδεύονται με την εγγύηση σωστής λειτουργίας τους, από τον εκάστοτε κατασκευαστή.

Ενδελεχής Έλεγχος

Με την ολοκλήρωση της επισκευής, πραγματοποιείται ενδελεχής έλεγχος (burning), σε όλες τις λειτουργίες τησ συσκευής σας, ακόμη και σε τομείς που δεν αναφέρθηκαν σαν βλάβη ή σαν επισύναψη από τον ιδιοκτήτη κατά την παράδοσή της συσκευής στο χώρο μας.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Παρέχουμε ΕΓΓΥΗΣΗ για τις επισκευές και τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε.

Γρήγορα

Αναλαμβάνουμε άμεσα, την διάγνωση και αποκατάστασης της βλάβης.

Εγγυημένα

Στεκόμαστε πίσω από το έργο μας, παρέχοντας εγγύηση στις περισσότερες επισκευές μας.

Φιλικά

Κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να μείνουν ευχαριστημένοι οι πελάτες μας. Η ικανοποίηση των πελατών μας είναι η νούμερο 1 προτεραιότητα μας.

Με Σεβασμό στο Περιβάλλον

Ανακυκλώνουμε τα υλικά που μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν και απορρίπτουμε τα υπολείμματα σε ειδικούς χώρους.

Δεν θες να χάνεις ευκαιρία;

TOP
Πωλήσεις & Service Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Laptop σε ασυναγώνιστες τιμές!6988017480 - 2622027200
+ +