×

Διαδικασία Παραγγελίας Επισκευής

1 Επιλέξτε "Αίτημα Επισκευής" από το κεντρικό μενού.
2 Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην αίτηση επισκευής.
3 Σύντομα θα λάβετε απάντηση σχετικά με το αίτημα σας.

Αν έχετε απορίες σχετικά με την επισκευή σας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε στο info@computer-art.gr

Ωράριο Service

Δευτέρα | Τετάρτη | Σάββατο: 08.30-14.00
Τρίτη | Πέμπτη | Παρασκευή: 08.30-14.00 & 17:00-21:00

ΑΛΛΑΓΗ ΣΚΛΗΡΟΥ ΔΙΣΚΟΥ

Ο ηλεκτρονικός σας υπολογιστής έχει γίνει αργός κατά την λειτουργία του; Σας κάνει επανεκκινήσεις ή ακούγεται μηχανικός θόρυβος στο εσωτερικό του σκληρού δίσκου; Παγώνει ή έχει μεγάλη καθυστέρηση το λειτουργικό του σε αναπαραγωγή ταινιών ή μουσικής; Δεν σας ικανοποιεί πλέον ο χώρος του σκληρού σας δίσκου και έχετε την ανάγκη για την αντικατάσταση του.

Όλα τα παραπάνω χρήζουν αποκατάσταση του σκληρού δίσκου.

Χρόνος Επισκευής: 1-2 ημέρες

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ Η/Υ

Έχετε τον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή μερικά χρόνια από την ημερομηνία αγοράς του και σκέφτεστε να τον αντικαταστήσετε με έναν νεότερο καλύτερων επιδόσεων;

Σας φαίνεται αργός ή οι απαιτήσεις που έχετε από αυτόν, έχουν γίνει μεγαλύτερες;

Για να αποφύγουμε το κόστος αγοράς ενός νέου ηλεκτρονικού υπολογιστή, είναι προτιμότερο να προχωρήσουμε σε αναβάθμιση του είδη υπάρχοντος συστήματός μας.

Απευθυνθείτε σε εμάς για να σας ενημερώσουμε για την αναβάθμιση που είναι ικανό να δεχθεί το υπολογιστικό σας σύστημα.

 

Χρόνος Επισκευής: 1-2 ημέρες

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΡΤΑΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ

Η κάρτα γραφικών σε ένα υπολογιστικό σύστημα είναι ένα από τα επιμέρους σημαντικά εξαρτήματα του.

Θεωρείται σαν μια μονάδα μετατροπής δεδομένων σε εικόνα. Έτσι παίρνουμε το είδωλο στην οθόνη του υπολογιστή μας.

Είναι ένα εξάρτημα το οποίο συνδέεται άμεσα με τον επεξεργαστή αλλά και την φυσική μνήμη του υπολογιστικού συστήματος. Οι ίδιες όμως περιέχουν και την δική τους μονάδα επεξεργασίας γραφικών (GPU) καθώς και κύκλωμα μνήμης.

Ελέγχοντας τον ηλεκτρονικό υπολογιστή στο χώρο μας, σας ενημερώνουμε για το ακριβές πρόβλημα που αντιμετωπίζει , καθώς και για την αιτία που το προκάλεσε.

Χρόνος Επισκευής: 1-2 ημέρες

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ANTIVIRUS

Οι ιοί ή τα κακόβουλα προγράμματα, είναι προγράμματα που αν εκτελεστούν με ή χωρίς την άδεια μας, ενεργοποιούν κακόβουλους κώδικες με αποτέλεσμα να μολυνθεί ο υπολογιστής μας.

Είναι προγράμματα που μπορεί στην αρχή να φαίνονται στον χρήστη ενδιαφέροντα και ακίνδυνα, καθώς έχουν την μορφή τουλάχιστον εξωτερικά να μοιάζουν σαν εκτελέσιμα απλά προγράμματα, όμως στην ουσία, προχωρώντας στην εκτέλεσή τους διαπιστώνουμε το αντίθετο.

Χωρίς την εγκατάσταση ενός επώνυμου antivirus. τα προσωπικά σας δεδομένα είναι συνεχώς εκτεθειμένα, από τις επιθέσεις των κακόβουλων λογισμικών.

Χρόνος Επισκευής: 1-2 ημέρες

ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Αν στον υπολογιστή σας αποθηκεύετε δεδομένα τα οποία δεν θα θέλατε ποτέ να σβηστούν, ή για κάποιο λόγο να χάσετε μέρος αυτών, καλό θα ήταν να εξοικειωθείτε με την διαδικασία των αντιγράφων ασφαλείας.

Ο σκληρός δίσκος είναι ένα υλικό στον υπολογιστή το οποίο έχει μεγάλες πιθανότητες να παρουσιάσει πρόβλημα. Για αυτό λοιπόν καλό θα ήταν να προστατέψετε με κάποιο τρόπο τα δεδομένα σας πριν να είναι πολύ αργά για την διάσωσή τους.

Μπορούμε να προβούμε στην διαδικασία αντιγράφων ασφαλείας των αρχείων σας, αφού πρώτα ελέγξουμε με διαγνωστικά εργαλεία την κατάσταση του σκληρού σας δίσκου, σε περίπτωση δυσλειτουργίας αυτού.

Χρόνος Επισκευής: 1-2 ημέρες

ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Τα προσωπικά δεδομένα για κάθε χρήστη είναι κάτι ιδιαίτερο, πόσο μάλλον όταν κάποια αρχεία-δεδομένα ή ακόμη και εφαρμογές τις χρησιμοποιούμε καθημερινά στην εργασία μας.

Η απώλεια των παραπάνω σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να αποβεί μοιραία, αν δεν ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα.

Κάθε χρήστης θα πρέπει να έχει ενεργήσει για την ελαχιστοποίηση των πιθανοτήτων εμφάνισης ενός τέτοιου προβλήματος.

Είναι όμως και οι περιπτώσεις που η απώλεια των δεδομένων δεν οφείλεται από λάθος ενέργεια του χρήστη αλλά από πιθανό πρόβλημα υλικού.

Χρόνος Επισκευής: 1-2 ημέρες

Πολυετή Εμπειρία

Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία συνοδευόμενη από πιστοποίηση-κατάρτιση των μεγαλυτέρων κατασκευαστικών οίκων ( Acer, Hewlett Packard, Lenovo, Ibm).

Αντιστατική Προστασία

Ο χώρος του τεχνικού μας τμήματος είναι πλήρως συμβιβασμένος με τις προστασίες που πρέπει να έχει κάθε επισκευαστικό κέντρο. Διαθέτοντας αντιστατική προστασία και μια μεγάλη γκάμα διαγνωστικών και επισκευαστικών εργαλείων.

Διάγνωση Βλάβης

Με την παράδοση της συσκευής σας στο χώρο μας, αναλαμβάνουμε άμεσα την διάγνωση της βλάβης. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα σας ενημερώνουμε για το κόστος και το χρόνο ολοκλήρωσής της επισκευής.

Ανταλλακτικά ΟΕΜ

Άμεση συνεργασία με όλους τους οίκους κατασκευαστών και γνήσια ανταλλακτικά. Προμηθευόμαστε και χρησιμοποιούμε μόνο ΟΕΜ ανταλλακτικά τα οποία συνοδεύονται με την εγγύηση σωστής λειτουργίας τους, από τον εκάστοτε κατασκευαστή.

Ενδελεχής Έλεγχος

Με την ολοκλήρωση της επισκευής, πραγματοποιείται ενδελεχής έλεγχος (burning), σε όλες τις λειτουργίες τησ συσκευής σας, ακόμη και σε τομείς που δεν αναφέρθηκαν σαν βλάβη ή σαν επισύναψη από τον ιδιοκτήτη κατά την παράδοσή της συσκευής στο χώρο μας.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Παρέχουμε ΕΓΓΥΗΣΗ για τις επισκευές και τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε.

Γρήγορα

Αναλαμβάνουμε άμεσα, την διάγνωση και αποκατάστασης της βλάβης.

Εγγυημένα

Στεκόμαστε πίσω από το έργο μας, παρέχοντας εγγύηση στις περισσότερες επισκευές μας.

Φιλικά

Κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να μείνουν ευχαριστημένοι οι πελάτες μας. Η ικανοποίηση των πελατών μας είναι η νούμερο 1 προτεραιότητα μας.

Με Σεβασμό στο Περιβάλλον

Ανακυκλώνουμε τα υλικά που μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν και απορρίπτουμε τα υπολείμματα σε ειδικούς χώρους.

Δεν θες να χάνεις ευκαιρία;

TOP
Πωλήσεις & Service Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Laptop σε ασυναγώνιστες τιμές!6988017480 - 2622027200
+ +